Autor: 021.rs

Novi Sad
18.05.2021.
07:29 > 07:42
Pet osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.
  • Bojan

    20.05.2021 09:00
    @Vlada
    Uopšte nije reč o delu N. fronta gde je poginula žena nego o potezu između Šekspirove i Balzakove, a ti si primer kako se zamenjuju teze i jedna tragedija koristi za utucavanje miliona na potpuno nepotreban semafor na sasvim drugom mestu.
  • Vlada

    18.05.2021 18:28
    @Bojan
    Zasto je onda tu poginula zena i zasto je bilo vise obaranja pesaka? Problem je opsta nekultura i nepostovanje propisa ( sam si ocigledan primer toga ) jer policije nema a na sudu se sve dogovoris samo ako dovoljno platis.
  • Bojan

    18.05.2021 15:27
    @telep

    Mislim da je "gospođa ili gospođica" jasno napisala da je je pešački prelaz u Narodnog fronta sasvim lepo funkcionisao i bez semafora. Ispred je postojao ležeći policajac, automobili su usporavali, ljudi su disciplinovano prelazili. Sad bi trebalo da sačekamo minut i kusur dok se ne upali zeleno i kad je ulica potpuno prazna, i da budem iskren ja prvi to ne poštujem i redovno prelazim na crveno.
  • telep

    18.05.2021 15:12
    E pa obda gospodjo ili gospodjice naucite se pravilima saobracaja, putnoj i drugoj signalizaciji. Sve je nacrtano na i pored puta kada i kako vozač treba da se ponaša. Da su vozači ovde kulturniji ne bi bilo potrebno staviti semafor na svaki prelaz. Probajte preci bulevar evrope to vam je kao ruski rulet ili somborski bulevar, pa to je haos bukvalno vam ne daju da zakoračite na prelaz, na silu idu, a kada krenete onda obavezno gledati u pravcu automobila jer redovno vozači u daljim trakama projure . Ili kao u vršačkoj staviti ležeći tik pred pešački pa onda morate stati
  • @telep

    18.05.2021 12:34
    Apropo semafora: Semafori isključivo služe da regulišu prolaz vozila na komplikovanim raskrsnicama, i nikad nisu rešenje za pešačke prelaze, to se regulišne na nekoliko drugih načina i nikad semaforom.
    Novi semafor u Narodnog Fronta je najbesmislenija stvar ikad izmišljena. Ranije je bilo sasvim dobro regulisano, blagi ležeći policajac, lokalni vozači koji staju i paze, pešaci koji gledaju kad prolaze. Sad vozači stoje beskonačno na crvenom čekajući zeleno i prave buku i zagadjenje, a svi pešaci, počevši sa mnom, prelaze sto metara niže, jer ko ima vremena svaki dan po dva minuta da stoji i čeka zeleno. Izračunala sam, samo sa jednim prelaženjem ulice dnevno tamo i nazad, to mi je na godišnjem nivou DVANAEST SATI stajanja na semaforu koji nije bio potreban, nego je nekom trebalo da opere pare. Nemam ja život za to.
  • Mare

    18.05.2021 10:17
    Ugao Bul.Bate Brkica i Andje Rankovic. Vecina i ne konstantuje pesacki. Pun gas, dok deca prelaze na putu do skole. Pitanje dana kada ce neko nastradati. Nov bulevar, strucnjaci nisu predvideli semafor. Sada hoce, ali im tenderi padaju. O cemu vise da pricamo.
  • Mikloš

    18.05.2021 09:02
    Postavite ležeće policajce na Bulevaru Slobodana Jovanovića kod atomskog skloništa, tuda jure automobili da izbegnu semafor!
    Vrlo je prometno, tuda deca idu u školu i zabavište...
  • Noname

    18.05.2021 08:53
    U NS se vozi kao u indiji, za volanom sve krkan do krkana.
  • V

    18.05.2021 08:44
    Doslo sa koca i konopca nema pojma kako se ponasa u gradu i saobracaju.
    Divlji kompleksasi.
  • telep

    18.05.2021 07:55
    U NS si nesigurniji na pešačkom prelazu nego kada pretrcavas. Pogotovo oni sa uslovnim su spremni po nogama da udare samo da se uguraju i prođu. A prelazi bez semafora su posebna priča tu je tek sezona lova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna